Главная » 2010 » Январь » 26 » Як не стати жертвою "квартирних аферистів"
20:39
Як не стати жертвою "квартирних аферистів"

Як не стати жертвою "квартирних аферистів"


Порада 1. Не майте справи з рієлторамі, які не працюють в агентстві нерухомості. Перевірте у агента наявність агентського договору, термін його дії, передбачені причини розірвання. Уточніть в агентстві, чи дійсно там працює цей рієлтор.

Порада 2. У всіх договірних документах повинні стояти назва, печатка фірми і імена її повноважних представників, а не просто агента. Щоб агент міг сам підписувати договори, у нього повинна бути довіреність від агентства на право підпису договорів.

Порада 3. Звертайте увагу на те, чиї інтереси рієлтор більшою мірою відстоює. Пам'ятайте, агент зацікавлений в проведенні операції, його завдання - шукати компроміс. Упередженість - ознака непрофесіоналізму.

Порада 4. Для того, щоб агентство нерухомості несло відповідальність за правильність укладення операції, необхідно відповідним чином скласти договір. На жаль, багато агентств нерухомості виступають лише в ролі свідків операції. Нести відповідальність готові крупні агентства, які страхують ризики своїх агентів і готові розплачуватися за їх помилки. Платня за послуги таких агентств може бути і вище, але і гарантій вони можуть дати більше.


Просмотров: 1544 | Добавил: sos2920 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
3 drondyprorbip  
0
http://www.sarvajal.com - viagra

2 Lorbgroorne  
0
http://gfkdjghfkgjjkhj.com - gfkdjghfkgjjkh

1 Flyer  
0
РЕЙДЕРСЬКИЙ ЗАХВАТ КВАРТИР - АФЕРИ ЛЬВІВСЬКОЇ ВЛАДИ
Обережно! Квартирні шахраї: (міліція + прокуратура + судді + адвокати + нотаріуси + БТІ + ЖЕК + ...) у м. Львові !
Форум сайту Львівської міської ради
http://www.city-adm.lviv.ua/community/forum/topic220.html
http://forum.minfin.gov.ua/viewtopic.php?f=76&t=899
http://antiraid.com.ua/forum/index.php?showtopic=2961

квартирні злочини тих же суддів, міліціонерів і прокурорів

http://sites.google.com/site/crimesinlvi/pricina-totalnoie-zlocinnosti-1/prokuratu

http://sites.google.com/site/crimesinlvi/sudovi-sedevri

http://sites.google.com/site/crimesinlvi/sud-vidibrav-kvartiru-na-zamovlenna-amerikanki

http://sites.google.com/site/crimesinlvi/pravoohoronni-organi-zahistili-zlocinciv-aki-vikrali-ponad-100mln-griven-kreditno ie-spilki

На даний час власників квартири №5 по вул. Устияновича 8б Суханових - матір та сина- намагаються засудити, кримінальну справу розглядає суддя Галицького рай. суду м.Львова Городецька.
Судді цього ж суду Олексієнко, Ванівський, Курилець вже винесли рішення на користь адвоката Суптелю, щоб він користувався 2-ма кімнатами квартири Суханових, які на даний момент адвокатом Суптелем здаються в оренду.
Тобто судівська система присудила, щоб по квартирі Суханових гуляли чужі люди, незважаючи на те, що адмін. суд визнав протиправним дії БТІ по виготовленню фальшивого комплекту документів на кв. №5 по вул.Устияновича 8б, за якими адвокат Суптель у змові з нотаріусами, працівниками міліції з прокуратурою заволодів чужим майном.

Имя *:
Email *:
Код *: